Αναρωτηθήκατε και εσείς ποιος έχει γεμίσει τις στάσεις των λεωφορείων με στίχους και σας έκανε να σιγοτραγουδάτε κάποια από τα αγαπημένα σας τραγούδια;

Το ραντεβού… για να λυθεί η απορία μας δόθηκε το περασμένο Σάββατο πάλι στις στάσεις των λεωφορείων. Έτσι μάθαμε ότι η ιδέα να γεμίσει η πόλη με στίχους τραγουδιών ανήκει στον ραδιοφωνικό σταθμό Mousikos 98,6 καθώς ήταν μέρος της νέας καμπάνιας του.

Η δημοσιογραφική μας περιέργεια μάς συντόνισε στην συχνότητα του για να δούμε… τί θα ακούσουμε: Ακούσαμε ένα «εντέχνως διαφορετικό» ραδιόφωνο- κυριολεκτικά! 

Θυμηθήκαμε διαχρονικά τραγούδια που είχαμε καιρό να ακούσουμε, ακούσαμε τραγούδια που είναι αγαπημένες έντεχνες επιτυχίες, αλλά και καινούρια τραγούδια, από ανερχόμενους καλλιτέχνες που θα γίνουν οι νέες μας μουσικές «εμμονές». Ακούσαμε ένα ραδιόφωνο που μας φτιάχνει τη διάθεση όλες τις ώρες της ημέρας  και μας ξαφνιάζει ευχάριστα καθώς ακούμε μεγάλη ποικιλία από τραγούδια και Έλληνες καλλιτέχνες.

Ακούσαμε ένα φρέσκο, δημιουργικό, χαρούμενο, ερωτικό, ρομαντικό αλλά και σύγχρονο  χειροποίητο ραδιόφωνο που διαλέγει την μουσική του επιλεκτικά, τραγούδι- τραγούδι.

Συμπέρασμα; Ο Mousikos 98,6 είναι η έντεχνη επιλογή μας που μάς συνοδεύει στο γραφείο, στο σπίτι και σίγουρα κατέχει μία θέση στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μας!