Ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι ο Αλέξης Κούγιας για το τι συνέβη στο τροχαίο δυστύχημα που σκότωσε τον Τζώρτζη Μονογυιό. «Έχω προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, λίγες ώρες πριν ήμασταν μαζί. Είχε σφοδρή αντιδικία με την πρώην σύντροφό του, είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα παραμονή Χριστουγέννων για να δει το παιδί του» είπε ο δικηγόρος.

«Το ατύχημα αυτό είναι περίεργο. Έχω συνεργαστεί με 2 πραγματογνώμονες ο κ. Παναγιώτης Μαδιάς μου είπε πως αυτό το ατύχημα είναι αδιανόητο. Η σύζυγός του μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν στο χειρουργικό κρεβάτι» ανέφερε. Νωρίτερα ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πει ότι η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι ο άντρας της σκοτώθηκε. Ο κ. Κούγιας είπε ότι δεν αφήνει ενδεχόμενο εμπλοκής τρίτου. «Είμαι σοβαρός άνθρωπος. Είναι αυτοκίνητο πίστας, όχι απλώς είναι ασφαλές, τα συστήματά του είναι πρωτοφανή» είπε.

«Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα»

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας είπε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, δεν εξερράγη. «Υπάρχει ένας προβληματισμός, το αυτοκίνητο δεν αγοράστηκε σε έκθεση αυτοκινήτων. Το έφερε μια νταλίκα και το άφησε απέναντι από την έκθεση. Υπάρχει ένα μυστήριο, πρέπει να βρούμε ποιος το έφερε. Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη» επισήμανε.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Νιώθω περίεργα γι’ αυτό το ατύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός. Τα αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»,πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.