O Υπάτιος Πατμάνογλου έζησε την απόλυτη φρίκη όταν έχασε τη σύζυγό του και τον μικρό γιο του στην εθνική οδό Αθηνών –Λαμίας, όταν «χτυπήθηκαν» από τη φονική Porsche που οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», Γιώργος Βακάκης. Το τραγικό δυστύχημα με την Ferrari στη Βούλα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο αδερφός της Κατερίνας Μονογιού, Τζώρτζης, φαίνεται πως ξύπνησε άσχημες μνήμες σε εκείνον.

Σε σημερινή του ανάρτησή του στο Facebook, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγραψε: «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακό να παθιαζόμαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλούσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένεια του ,τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστούν…..αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ….καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας του».

Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι…

Posted by Ipatios Patmanoglou on Friday, January 14, 2022

Το μοιραίο βράδυ του Φεβρουαρίου του 2017 ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο της Porche του η οποία με τεράστια ταχύτητα εμβόλισε το σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας, προκαλώντας το θάνατο της συζύγου και του παιδιού του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες και από τα συντρίμμια της Porsche ανασύρθηκαν νεκροί ο νεαρός Βακάκης αλλά και ο συνοδηγός φίλος του.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε με τα μάτια τη σύζυγο και το γιο του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες γεγονός που περιέγραφε με μελανά χρώματα στην αγωγή του. «Ο ξαφνικός και απροσδόκητος χαμός τους δεν θα μπορέσει να αναπληρωθεί με τίποτα. Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος, ο οποίος έχω χάσει ό,τι είχα στη ζωή και δεν θα μπορέσω να συνέλθω ποτέ» ανέφερε στην προσφυγή του.