Το σκληρό της πρόσωπο δείχνει η κακοκαιρία Διομήδης που πλήττει το Πήλιο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με ηπιότερα φαινόμενα ενώ τα προβλήματα στον νομό περαμένουν.

Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται με αποτέλεσμα το ύψος του χιονιού στα Χάνια να έχει ξεπεράσει τα 70 εκατοστά, ωστόσο ο κύριος οδικός άξονας Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς παραμένει ανοιχτός.

Από την Πορταριά και πάνω, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων καθώς επικρατεί παγετός, ενώ δεκάδες ειδικά οχήματα αποχιονίζουν το οδόστρωμα σε 24ωρη βάση. Κλειστό παραμένει μόνο το τμήμα Χάνια-Κισσός, που διέρχεται του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Πήλιο.

Στους -5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα Χάνια – Δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς στον Βόλο

Καιρός κάτω από το μηδέν θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στα Χάνια έχει πέσει στους -9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Βόλο η μέγιστη δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς.

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, όπου και σήμερα συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση, τα σχολεία παραμένουν κλειστά, πλην του Λυκείου Αργαλαστής. Επίσης, τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι του Βόλου και δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς τις Σποράδες.

Τέλος, από τις 09:30 σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση ακόμα και μέσα στην πόλη του Βόλου, ειδικά στα προάστια προς την πλευρά του Πηλίου, όπου το τοπίο πλέον είναι λευκό.