Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες.

Πιο αναλυτικά, ο καιρός σήμερα, 3 Ιανουρίου 2022 σύμφωνα με το meteo.gr:

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.