Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει πληγεί από τεράστιες φυσικές καταστροφές. Μόνο σε διάστημα 4 χρόνων σημειώθηκαν μεγάλες φονικές πυρκαγιές που είχαν καταστροφικές επιπτώσεις για τις περιοχές και τους κατοίκους, όπου σημειώθηκαν. Παράλληλα, συχνά είναι και τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται κατά τόπους. Σαν να μην έφταναν αυτά η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στη δεκάδα με τις πιο σεισμογενείς χώρες του κόσμου.

Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα θα είναι όλο και πιο συχνά. Η κατάσταση του πλανήτη μας λόγω της κλιματικής αλλαγής έχει φτάσει σε επικίνδυνα σημεία. Ως αποτέλεσμα ακραία καιρικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνιση τους όλο και πιο συχνά. Πέρα από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τέτοιου είδους καταστροφές έχουν συχνά και οικονομικό αντίκτυπο, αφού περιουσίες και σπίτια καταστρέφονται και υπόκεινται σε ζημιές.

Μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα που επικρατεί θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να προσαρμοστούμε και να σιγουρευτούμε ότι είμαστε προστατευμένοι, τόσο εμείς όσο και η οικογένεια μας και η περιουσία μας. Η κακιά στιγμή δεν αργεί να γίνει, όπως έγινε και με άλλους συμπολίτες μας στο παρελθόν και είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται μέσα σε μία στιγμή.

Αν και η καταστροφή δεν είναι εύκολο να αποφευχθεί μπορούμε ωστόσο να εξασφαλίσουμε ότι μετά το πέρας αυτής, θα είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε ό,τι περιουσιακό χάσαμε στην αρχική του κατάσταση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσαρμόσουμε την ασφάλεια της κατοικίας μας έτσι ώστε να καλυπτόμαστε πλήρως από τυχόν φυσικές καταστροφές.

Είτε πρόκειται για δυνατούς αέρηδες που έριξαν δέντρα στη σκεπή μας, είτε για δασική πυρκαγιά που εξαπλώθηκε σε κατοικημένη περιοχή, έντονη βροχόπτωση και χιονοθύελλα ή κάθε είδους ζημιά λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων μπορούμε πλέον να ασφαλίσουμε την περιουσία μας και να αποκαταστήσουμε τη ζημιά με τη βοήθεια της αποζημίωσης που θα λάβουμε.

Μέσω της ασφάλισης, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και σίγουροι πως κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Παράλληλα, απαλλασσόμαστε και από το άγχος τυχόν απρόβλεπτων περιστατικών.

Η MINETTA κατανοεί πόσο σημαντική είναι η ανάγκη μας να προστατεύσουμε το σπίτι μας και γι’ αυτό μας προσφέρει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας και εξοχικής κατοικίας, του στεγαστικού μας δανείου, της κατοικίας βραχυχρόνιας μίσθωσης και τους κοινόχρηστους χώρους.

Όπως είναι φυσικό, εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων της, παρέχει μία σειρά καλύψεων συμπεριλαμβανομένου και ζημιών από φυσικές καταστροφές.

Η MINETTA θέλει να είναι πάντα δίπλα μας, προσφέροντάς μας ουσιαστικές λύσεις. Ανακαλύψτε τις πολλαπλές βασικές και συμπληρωματικές καλύψεις και διαμορφώστε το δικό σας πρόγραμμα, ώστε να είστε πλήρως καλυμμένοι παντός καιρού!