Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς διαδηλωτών που μετέχουν στην αντιφασιστική πορεία έξω από τις φυλακές που Κορυδαλλού, όπου λαμβάνει χώρα η δίκη της Χρυσής Αυγής, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις επίμαχες καταγγελίες, άτομα ντυμένα στα μαύρα και κρατώντας κοντάρια και ελληνικές σημαίες επιτίθενται σε όποιον που βλέπουν απομονωμένα στη γύρω περιοχή.

Την ίδια καταγγελία έκανε και στο Twitter ο γιατρός του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Γιώργος Παπανικολάου, τονίζοντας: «ΕΠΕΙΓΟΝ. Κορυδαλλός. Καταγγελίες ΤΩΡΑ πως φασιστικές συμμορίες επιτίθενται άνανδρα σε αντιφασίστες διαδηλωτές αν τους βρίσκουν απομονωμένους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Goldendawnwatch οι φίλοι του Παύλου Φύσσα πήγαν να μπουν στα δικαστήρια και δέχτηκαν επίθεση.

Την επίθεση εναντίον φοιτητών, κάποιοι εκ των οποίων είναι μάλιστα μάρτυρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλε πριν από λίγο και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης.

Όπως είπε ο κ. Ευθυμιάδης, μπροστά στην είσοδο του κτιρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Μικράς Ασίας, δέχθηκαν, όπως ανέφερε, επίθεση από «φουσκωτούς». Κάποιοι από τους φοιτητές τραυματίσθηκαν και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τα 5 άτομα ήταν μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη.