Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στο Κρυονέρι της Ζακύνθου αργά το απόγευμα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, στο σημείο απέναντι από το Υδραγωγείο με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα του δρόμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα για να αφαιρεθούν τα χώματα και οι βράχοι από το οδόστρωμα.

Βράχια, πέτρες, λάσπες και φερτά υλικά κατέληξαν στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν ζημιά σε κάποιο διερχόμενο όχημα, καθώς την στιγμή της κατολίσθησης ο δρόμος ήταν άδειος.

Την επιχείρηση συντονίζει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ για να ρυθμίσουν την κίνηση, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κ. Μοθωναίου και η Προϊσταμένη του Τμ. Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ζακύνθου Μ. Μουζάκη.

Τελικά, μετά την αυτοψία που έγινε και από μηχανικούς της Π.Ε. και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δ. Γιαννούλη, αποφασίστηκε ο δρόμος να παραμείνει κλειστός απόψε, αφού η βροχόπτωση συνεχίζεται και ο κίνδυνος να προκληθεί νέα κατολίσθηση είναι υπαρκτός.

Δείτε τι δήλωσαν για το περιστατικό η κ. Μοθωναίου και η κ. Μουζάκη:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.