Ένας 51χρονος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ Τρικάλων. Ο άνδρας ήταν γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας στο Νέο Κρίκελλο της Φθιώτιδας καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας. Στην τελευταία του συνομιλία με τον ξάδερφό του παρουσιάστηκε μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Ο Γιώργος Χαντζής μπήκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου, διασωληνώθηκε τρεις ημέρες αργότερα και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (12/11). Εξαιτίας της έλλειψης άδειων κλινών στην Λαμία μεταφέρθηκε στα Τρίκαλα.

Ο ξάδερφός του, πρόεδρος της Κοινότητας του Νέου Κρίκελλου, Δημήτρης Χαντζής, μιλώντας στην ιστοσελίδα lamiareport.gr, ανέφερε για την τελευταία επικοινωνία που είχαν: «Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορωνοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», τόνισε και συνέχισε: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές!»

Οι συγχωριανοί του στο Νέο Κρίκελλο δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγες ημέρες χάθηκε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του χωριού. «Δυστυχώς ήταν αρνητής. Δεν άκουγε κανέναν. Του λέγαμε να εμβολιαστεί. Δεν ήθελε να ακούσει για το εμβόλιο. Όταν αρρώστησε άργησε να πάει στο νοσοκομειο. Ακόμα και όταν είχε χαμηλό οξυγόνο δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο…», ανέφεραν ορισμένοι εξ αυτών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Γιώργος Χαντζής ήταν ο «βασικός υπεύθυνος» της ιστορίας που έγραψε η ομάδα του Νέου Κρικέλλου στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία. Υπήρξε εξαίρετος οικογενειάρχης και επαγγελματίας και ήταν από τις πιο αγαπητές φυσιογνωμίες στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.