Χαμό προκάλεσε η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #metoo, που τον οδήγησε τελικά σε δημόσια συγγνώμη. «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε ο Ολυμπιονίκης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον αέρα του Happy Day ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη»

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε “δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε”. Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Και εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό και ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για να συνομιλήσει, στη συνέχεια, με την αθλήτρια στον αέρα της εκπομπής της.

«Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση, δεν τον αντιπροσωπεύει. Απάντησε εντελώς λάθος, άλλα σκεφτόταν, άλλα ήθελε να πει. (ήθελε να πει ότι) επειδή είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπά τον αθλητισμό. Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο, δεν έχει άδικο. Πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» είπε η αθλήτρια.