Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για την αλλαγή στην ώρα της καθιερωμένης ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και συρρίκνωσή τους (από δύο την εβδομάδα που είναι μέχρι σήμερα), προκειμένου να γίνονται οι απολύτως απαραίτητες ενημερώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast η πρώτη μεταβολή μπορεί να γίνει και αύριο Πέμπτη με την τακτική ενημέρωση από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη που αφορά τα επιδημιολογικά δεδομένα να πραγματοποιείται στις 12:00 το μεσημέρι αντί για 18:00 που ήταν μέχρι σήμερα.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προσανατολίζεται στην απόφαση αυτή με στόχο το μήνυμα από τους ειδικούς να διαχέεται καλύτερα στις εκπομπές και τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων, προκειμένου να ενημερώνονται περισσότεροι πολίτες.

Ερωτηματικό ωστόσο παραμένει τι θα γίνεται με την ενημέρωση της Δευτέρας που πραγματοποιείται μέχρι σήμερα από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και αφορά στην ενημέρωση για τα εμβόλια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.