Η επένδυση σε μοντέρνα και κομψά έπιπλα είναι από τα βασικότερα στοιχεία που αφορούν τη διακόσμηση ενός σπιτιού. Ειδικά για τα έπιπλα κουζίνας, η επιλογή πρέπει να γίνει με προσοχή και σκέψη, καθώς είναι τα πιο ογκώδη που υπάρχουν στο σπίτι σας και δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν άμεσα.

Τα λιτά χαρακτηριστικά και οι λείες επιφάνειες, ακόμα και οι έντονες γωνίες και το θελκτικό design είναι στοιχεία που θέλετε να έχουν τα έπιπλα κουζίνας, για ένα μοντέρνο και πολυτελές ύφος στην κουζίνα σας. Ας δούμε ποιες λεπτομέρειες πρέπει να προσέξετε στα έπιπλα κουζίνας σύμφωνα με τους ειδικούς της Biente.

Συνδυάστε το ξύλο με μαύρες λεπτομέρειες

Ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς στα σύγχρονα περιοδικά ή blog εσωτερικής διακόσμησης είναι αυτός του ξύλου με μαύρες λεπτομέρειες. Η κομψότητα και η μίνιμαλ αισθητική μεγιστοποιούνται μέσω του συνδυασμού της παρθένας όψης του ξύλου με την αυστηρότητα και την κλασική ομορφιά του μαύρου χρώματος. Μια εξαιρετική πρόταση στα έπιπλα κουζίνας είναι οι μεγάλες ξύλινες επιφάνειες, όπως για παράδειγμα μια επιβλητική νησίδα που περιστοιχίζεται από μαύρες μεταλλικές καρέκλες ή σκαμπό. Η τολμηρή προσέγγιση στο χώρο με μαύρες επιφάνειες όπως οι πάγκοι και τα ντουλάπια σε συνδυασμό με ξύλινες λεπτομέρειες στα υπόλοιπα έπιπλα κουζίνας είναι επίσης ιδιαίτερη και κομψή και με βεβαιότητα προσδίδει υψηλή αισθητική.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προτάσεις σε έπιπλα κουζίνας από κορυφαίους interior designers στο showroom της Biente και δημιουργήστε την κουζίνα των ονείρων σας.

Προσθέστε γυάλινα στοιχεία

Κουζίνα με γυάλινες λεπτομέρειες

Το γυαλί είναι ένα υλικό που έχει συνυφανθεί με την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια. Συνεπώς, αν επιθυμείτε ένα χλιδάτο αποτέλεσμα χωρίς κόπο, τότε πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε γυάλινα στοιχεία στο χώρο που θα απογειώσουν τα έπιπλα κουζίνας.

Οι επιλογές είναι πολλές, από γυάλινα τραπέζια και επιφάνειες, μέχρι γυάλινα ντουλάπια και βιτρίνες. Δίνουν αέρα και δημιουργούν εξαιρετικές λύσεις για ενίσχυση της διακόσμησης σε ένα μίνιμαλ μοτίβο. Αν έχετε ακριβά, περίτεχνα σερβίτσια ή διακοσμητικά αντικείμενα που δε θέλετε να κρύψετε μέσα σε ντουλάπια, αναδείξτε τα με τη βοήθεια γυάλινων ντουλαπιών ή βιτρινών που θα τοποθετήσετε στρατηγικά στο χώρο.

Επιλέξτε τις σωστές λύσεις φωτισμού

Κουζίνα με λεπτομερή φωτισμό

Ο χώρος της κουζίνας θέλετε να εμπνέει θαλπωρή, ζεστασιά, και ζωντάνια. Αυτό είναι εφικτό με έπιπλα κουζίνας κορυφαίου σχεδιασμού που θα βρείτε στα showrooms της Biente, όμως είναι απαραίτητο να τα αναδείξετε με τον κατάλληλο φωτισμό. Για παράδειγμα, αν έχετε επιλέξει έπιπλα κουζίνας σε σκούρο χρώμα, όσο πολυτελή και όμορφα και αν είναι, αν δε φωτίσετε επαρκώς τον χώρο το συνολικό αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό. Ο επαρκής, αλλά και σωστός φωτισμός της κουζίνας σας θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που θέλετε και θα βοηθήσει τα έπιπλα, τη διακόσμηση, ακόμα και τα πλακάκια ή το δάπεδο να δέσουν όλα σε απόλυτη αρμονία.

Η κομψότητα και η πολυτέλεια είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλα τα έπιπλα κουζίνας Biente. Ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις για τη δική σας κουζίνα, με προτάσεις υψηλής αισθητικής για την κουζίνα σας στο showroom μας.