Το δικό της αντίο είπε στον Mad Clip η μάνατζέρ του Λία Παπαδοπούλου.

Η PR Manager της Panik ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Mad Clip, που σκοτώθηκε έπειτα σε τροχαίο στην παραλιακή την περασμένη Πέμπτη.

Ο τράπερ επέστρεφε από τον γάμο της Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Μάλιστα είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του φωτογραφίες και βίντεο από τη γαμήλια δεξίωση.

Mad Clip: «Πιθανόν να μην πέθανε ακαριαία»

Oι βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο ήταν η αιτία θανάτου του Mad Clip,o θάνατός του, ωστόσο, πιθανολογείται ότι δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», ανέφερε χθες, Τρίτη, ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μιλώντας στο Mega.

Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι ο τράπερ έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να ήταν αναπόφευκτος. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής ούτε η ζώνη θα μπορούσε να τον σώσει, καθώς η ταχύτητα ήταν μεγάλη. «Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», ανέφερε συγκεκριμένα.