Οι βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο ήταν η αιτία θανάτου του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, με τον θάνατό του, ωστόσο, να πιθανολογείται ότι δεν ήταν ακαριαίος.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», αναφέρει ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μιλώντας στο Mega.

Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι ο τράπερ έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να ήταν αναπόφευκτος. Μάλιστα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής ούτε η ζώνη θα μπορούσε να τον σώσει, καθώς η ταχύτητα ήταν μεγάλη.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα συμπληρώσουν την εικόνα ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 34χρονου. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι δεν ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, κι έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο 34χρονος τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο.

Στο μεταξύ οι γονείς του Mad Clip αναζητούν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, με τον ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτη Μαδιά, να επισημαίνει πως πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί η πιθανότητα δολιοφθοράς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πατέρας του 34χρονου, ο τράπερ απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.