Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους στην παραλία Διστόμου και Περιστερά καθώς μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή Παραλία Διστόμου στη Βοιωτία.

Στο μήνυμα οι κάτοικοι καλούνται αν βρίσκονται στην παραλία Διστόμου και Περιστερά να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, κυρίως τα εναέρια μέσα, που συνολικά αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 8, δίνουν μία πραγματική μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες όσο υπάρχει ακόμα φως της μέρας.

Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, με εντολή αρχηγού ΠΣ, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει στην περιοχή.

Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για φωτιά σε 4 σημεία, η μία από αυτές στην παραλία του Διστόμου, η άλλη στον δρόμο προς το Δίστομο, ενώ υπήρχαν και μέτωπα και μέσα στον ελαιώνα

Σύμφωνα με το permissos.gr, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ η φωτιά βρέθηκε κοντά στα Άσπρα Σπίτια, χωρίς ωστόσο να απειλήθηκε ο οικισμός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.