Ποιος είπε ότι το κρεβάτι δεν χρειάζεται διακόσμηση; Είναι βασικό στοιχείο της κρεβατοκάμαρας και μπορεί να αναδείξει το χώρο ή να τον κάνει να φαίνεται αδιάφορος. Δώστε χαρακτήρα στην κρεβατοκάμαρά σας και δημιουργήστε ένα περιβάλλον ευχάριστο και γεμάτο χρώματα.

Η νέα συλλογή με σεντόνια από τα Pennie, είναι εδώ και υπόσχεται να δώσει χρώμα και να σας αλλάξει τη διάθεση. Είτε είστε λάτρεις του μονόχρωμου είτε του εμπριμέ, η νέα συλλογή Pennie, θα φέρει στην κρεβατοκάμαρά σας, τις έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, αλλά και τα φλοράλ και εμπριμέ σχέδια, που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας & κομψότητας στο υπνοδωμάτιό σας.

Μια Ελληνική επιχείρηση με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας, έρχεται να σας αλλάξει το σπίτι και τη διάθεση. 

Η νέα συλλογή Point, έχει ό,τι χρειάζεται για να τη λατρέψετε! 

MICROSILK ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΖΑΚΑΡ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ – ΚΟΥΒΕΡΛΙ POINT 

Οι νέες αποχρώσεις, όπως το μελιτζανί, το πετρόλ, το μπορντώ & η πούδρα, δίνουν χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας και ζωντανεύουν το δωμάτιό σας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε 9 αποχρώσεις και περιλαμβάνει σεντόνια με & χωρίς λάστιχο, μαξιλαροθήκες, παπλωματοθήκες και κουβερλί.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΧΟΥΡΙ CLEMETNINE.

Για προσωπικότητες που αγαπούν το ethnic style, η σειρά clementine, είναι εδώ για να σας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Εμπριμέ σεντόνια με σχέδιο λαχούρι και διαθέσιμη σε 2 αποχρώσεις, θα δώσει έναν εναλλακτικό αέρα στην κρεβατοκάμαρα.

ΕΜΠΡΙΜΕ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ LEONIE

Για όσους αγαπούν τις παλ αποχρώσεις, τα Pennie έχουν και πάλι τη λύση. Η σειρά Clementine, σε σοκολά και γκρι απόχρωση, δίνουν την ηρεμία που χρειάζεται σε κάθε υπνοδωμάτιο. 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΓΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ DANIELLE 

Κλασικό, μα πάντα απαραίτητο! Φτιαγμένη από 100% βαμβάκι η σειρά σεντονιών Danielle, χάρη στην άριστη ποιότητά της, αγκαλιάζει το σώμα σας και χαρίζει μια αίσθηση απαλότητας. 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΦΛΟΡΑΛ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ ALIDA 

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα λουλούδια από τα σεντόνια της κρεβατοκάμαρας! Τα σεντόνια Alida, υπόσχονται να γεμίσουν χρώματα το δωμάτιό σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας. 

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΑΝΩΣΕΝΤΟΝΟ IVETTE 

Εμπριμέ πανωσέντονο Pennie, από 100% βαμβάκι. Διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις (σάπιο μήλο & σιέλ). Ιδανικό για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον και να χαρίσει στιγμές απόλαυσης στον προσωπικό σας χώρο.

Ανακαλύψτε το προσωπικό σας αγαπημένο από τις συλλογές Pennie και χαζέψτε με την ησυχία σας τις νέες μας σειρές:

Στο pennie.gr 

Στο blog Pennie 

Στον κατάλογο Pennie εδώ