Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς του εννιάχρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου.

Δυστυχώς κάποιο απ’ αυτά φέρεται να είχε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε συνέβη το μοιραίο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και ένας ηλεκτρολόγος.

Ο χώρος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τα αίτια.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

«Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το είχαμε μεγαλώσει πολύ-πολύ δύσκολα. Μόνο εμείς το ξέρουμε, η οικογένεια. Έφυγε άδικα το παιδί» ανέφερε συγγενής του 9χρονου, ενώ ο θείος του ξέσπασε κατά των υπευθύνων του ξενοδοχείου.

«Είχαν απλώσει τα καλώδια από το air condition κάτω, το παιδί έπιασε ένα σίδερο, δεν έπιασε καλώδιο. Τα είχαν τα καλώδια κάτω» δήλωσε.

«Ήξερε ότι έχει γείτονες που έχουν μικρά παιδιά, και τα άφησε όλα ακάλυπτα. Ας τα έβαζε στις ταράτσες όπως κάνουν όλοι οι άλλοι» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.