Σε διανομή τροφίμων προχωράει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο Σταθμό Λαρίσης.

«Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Απέναντι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον λαό στην απόγνωση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης, Δηλιγιάννη 50) θα πραγματοποιηθεί μαζική διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών. Θα δοθεί προτεραιότητα σε άπορους και πολυτέκνους. Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος, η αγορά των προσφερόμενων ειδών πραγματοποιείται από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του χειμαζόμενου λαού, διατρανώνοντας πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!» αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.