Τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες σε ηπειρωτικά τμήμα της χώρας. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως ως προς τις μέγιστες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, και ειδικότερα σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ήπειρο με έμφαση στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 36 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 35 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 14 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 30 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες- νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.