Για τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή», φαίνεται πως η μόνη … επιλογή είναι να ξεχωρίζουν και να κατακτούν χρυσά αστέρια! Και φέτος, λοιπόν, τέσσερα προϊόντα «ΑΒ Επιλογή», έκαναν ξανά τη διαφορά και βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) 2021, στις Βρυξέλλες. Προϊόντα εκλεκτά που παρασκευάζονται από τοπικούς, Έλληνες παραγωγούς, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, αυστηρές προδιαγραφές και την εγγυημένη ποιότητα της ΑΒ Βασιλόπουλος και τα οποία κατάφεραν να κατακτήσουν επτά χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης.

Πιο αναλυτικά, με Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών τιμήθηκαν τα προϊόντα:

  • Ολόκληρο νωπό κοτόπουλο από Γιαννιώτικες φάρμες «ΑΒ Επιλογή». Το κοτόπουλο, ειδικής εκτροφής 50 ημερών, μεγαλώνει σε φάρμες των Ιωαννίνων με 100% φυτικές τροφές, εκ των οποίων το 65% αποτελούν το καλαμπόκι, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία.
  • Γραβιέρα Κρήτης Τρύπας ΠΟΠ «ΑΒ Επιλογή». Ένα λαχταριστό τυρί από την Κρήτη, 6μηνης ωρίμασης, που χαρίζει απλόχερα την πλούσια σε ένταση και τη μεστή γεύση του.
  • Κατσικίσιο τυρί Κισσάβου σε άλμη «ΑΒ Επιλογή». Το κατσικίσιο αυτό τυρί παράγεται αποκλειστικά από κατσικίσιο γάλα Κισσάβου, χάρη στο οποίο έχει και τα πλούσια αρώματα που το χαρακτηρίζουν.

Ενώ με Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 1 Χρυσού Αστεριού διακρίθηκετο προϊόν:

  • Ανθότυρος Κρήτης «ΑΒ Επιλογή». Ένα επιτραπέζιο λευκό τυρί μαλακού τύπου από πρόβειο Κρητικό γάλα. Έχει δροσερή και γλυκιά γεύση με έντονα αρώματα κρέμας. Διατηρεί επιπρόσθετο ποσοστό πρόβειου Κρητικού γάλακτος στο τελικό προϊόν για να μένει πάντα φρέσκο και αναλλοίωτο.

Καθημερινά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που εμπνέουν όλους όσοι αγαπούν το φαγητό και αναδεικνύουν την παράδοση και τη μαγεία των γεύσεων του τόπου μας, αλλά και την τεχνογνωσία των Ελλήνων παραγωγών. Και η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται διαχρονικά και διεθνώς, καθώς τα προϊόντα με την υπογραφή της ΑΒ έχουν διακριθεί στο συγκεκριμένο διαγωνισμό με 42 αστέρια συνολικά, για 23 ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα!

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της σειράς «ΑΒ Επιλογή» που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και στο AB Eshop, θα βρείτε εδώ.