Στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται αύριο τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Για τον λόγο αυτό θα μείνει κλειστό από αύριο στις 6 το απόγευμα και για δέκα ώρες (μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης) τμήμα της Περιφερειακής, από τον Κ12 (εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών) έως την έξοδο Πανοράματος, στο ρεύμα προς δυτικά, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: «μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά/Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη του ίδιου αυτοκινητόδρομου (Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων), μέσω του οποίου θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας».

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων, ενώ ζητά την κατανόηση και συνεργασία τους.