Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 8ης διοργάνωσής της, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής με τη συμμετοχή Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών, η Athens Xclusive Designers Week, δώρισε στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης 15.000 φιάλες νερό στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για το επίσημο νερό της 8ης Athens Xclusive Designers Week το οποίο είναι συσκευασμένο σε συλλεκτική χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία Tetra Pak, που φέρει το εικαστικό και το λογότυπο της διοργάνωσης.

Έχοντας καταναλώσει 25.000 φιάλες κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της διοργάνωσης, η AXDW αποφάσισε να δωρίσει τις υπόλοιπες στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η AXDW, η πιο σημαντική και πρωτοπόρος διοργάνωση μόδας στην Ελλάδα, πιστεύει ακράδαντα στην κοινωνική ευθύνη και πάντα υποστηρίζει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Σημειώνεται ότι φέτος, στην έκθεση φωτογραφίας της Jessica Speckhard που φιλοξενήθηκε στην 8η AXDW, μέρος των εσόδων διατέθηκαν στον ΜΚΟ WIN Hellas.