Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στο reality επιβίωσης Survival Secret όπου και αναδείχθηκε νικητής.

Όσο αγωνιζόταν στους στίβους μάχης στην Κουρούτα Ηλείας, ανέπτυξε φιλία με έναν άλλο παίκτη, τον Γιώργο Μανίκα.

Σήμερα, το πρώην μοντέλο, αποχαιρέτησε τον πυγμάχο με μια σειρά instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όποτε είχα πρόβλημα ήσουν εκεί. Και αυτό δε θα το ξεχάσω αδερφέ μου! Δεν πρόλαβα να σε παντρέψω, αλλά θα προσέχω τους δικούς σου. Το υπόσχομαι» έγραψε χαρακτηριστικά σε μία από τις αναρτήσεις του.

Όταν ο Τάσος Μπερδέσης γνωρίστηκε με τον Γιώργο Μανίκα

Νεκρός, έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε στη Βάρη, έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο, έπεσε το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ένα μαύρο τζιπ, πλησίασε τον Τάσο Μπερδέση την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στον πυγμαχικό σύλλογο, και ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε. Οι Αρχές αποδίδουν τη δολοφονία του σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο πυγμάχος, είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό μέσω του reality Survival Secret πριν τέσσερα χρόνια. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, ο Τάσος Μπερδέσης, μαζί με τους υπόλοιπους survivals επιβιβάστηκε στο λεωφορείο ώστε να βρεθεί στην Κουρούτα της Ηλείας όπου «γυριζόταν» το reality. Ανάμεσα στους παίκτες ήταν και ο Γιώργος Μανίκας. Οι δυο άντρες ανέπτυξαν φιλία, η οποία διατηρήθηκε και μετά το τέλος του reality όπου αναδείχθηκε νικητής ο Tάσος Μπερδέσης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Τάσος Μπερδέσης, ξεχώρισε για τις αθλητικές του επιδόσεις ωστόσο, τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, αποχώρησε από το Survival Secret αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Ντανιέλ Μπατίστα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survival Secret και το κενό αυτό κάλυψε ο Τάσος Μπερδέσης ο οποίος επέστρεψε στην Κουρούτα.

Η επιστροφή αυτή συμπλήρωσε την εξάδα του ημιτελικού, στην οποία βρίσκονταν οι: Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Συγγελάκης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης.

Οι αθλητικές του επιδόσεις, τον έστειλαν στον τελικό του Survival Secret μαζί με τους: Γιώργο Μανίκα, Θάνο Πετρέλη, Τάσο Μπερδέση και Αιμίλιο Σακελλαριάδη.

Η αυλαία του reality έπεσε στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 και ο Τάσος Μπερδέσης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο.