Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Viva Island» στη Χερσόνησο της Κρήτης καθώς οι ιδιοκτήτες το εγκατέλειψαν στην τύχη του και μαζί με αυτό τους απλήρωτους εργαζόμενους αλλά και τους τουρίστες που διέμεναν σε αυτό!

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr , έχει καταληφθεί από τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι εδώ και δυο μήνες με τους ιδιοκτήτες να μη δίνουν σημείο ζωής !

Στο ξενοδοχείο βρέθηκε σήμερα το πρωί η διοίκηση του εργατικού κέντρου Ηρακλείου που ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί καθώς με την εξέλιξη αυτή αβέβαιη είναι η τύχη των ενοίκων με το ξενοδοχείο να έχει 100% πληρότητα !

Τόσο ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Στ. Βοργιάς όσο και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Γ. Αρετίνης συνομίλησαν με τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση τόσο για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους όσο και για την τύχη των ανυποψίαστων ενοίκων του ξενοδοχείου.