Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/4.

Όπως ανέφερε on air ο Γιώργος Παπαδάκης η γυναίκα ήταν συνεργάτης της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σε μία άκρως συγκινητική στιγμή όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι δάκρυσαν.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης ότι η γυναίκα οδηγός στο τροχαίο στη Μεσογείων ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η εκπομπή αφιέρωσε λίγα λεπτά και μετέδωσε ένα βίντεο για την άτυχη γυναίκα.

«Ένας δικός μας άνθρωπος “έσβησε” στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα».