Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η είδηση ότι ένας 42χρονος που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό «έσβησε» μέσα σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, στις 22 Φεβρουαρίου μετά την εμφάνιση ήπιων συμπτωμάτων πήγε στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, όπου έκανε τεστ για κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Ο 42χρονος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί αρχικά στη μονάδα covid του Βενιζελείου.

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση του 42χρονου στο Facebook για την περιπέτειά του, η οποία δυστυχώς έμελλε να είναι η τελευταία του.

«Ηρθε λοιπον και η σειρα μου.covid19(+) στο rapid test και βουρ  βενιζελειο χθες ολη μερα.Εχω ενημερωσει τους παντες που ηρθα κοντα και αθελα μου ισως να εχουν κολησει.Αν το προλαβει καποιος νωρις ειναι μια γριπη βαρβατη,αν παλι οχι τοτε κλαψτε μανουλες και βουνα το παλικαρι….Να προσεχετε, ο covid  ειναι και φερεται υπουλα και γιαυτο εχει γινει οτι εχει γινει ενα χρονο τωρα.Τεραστιο ευχαριστω στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζελειου νοσοκομειου για την αψογη αντιμετωπιση της περιπτωσης μου.Μασκα παντου αντισυπτικο με το λιτρο και ολα θα πανε καλα.Να προσεχετε!», ανέφερε χαρακτηριστικά.