Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση με την καταδίωξη του τράπερ Mad Clip, ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Πέμπτης. Όχι τόσο για αυτή την κίνησή του, αλλά για το γεγονός οτι στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την ομάδα ΔΙΑΣ που ξεκίνησε να τον καταδιώξει, πέρασε 4 κόκκινα φανάρια.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς θα μπορούσε να είχε τραγικές συνέπειες, αν δεν υπήρχε το lockdown στην Αττική και η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν τόσο περιορισμένη, καθώς το περιστατικό συνέβη μετά τις 21:00.

Όπως έγινε γνωστό, αφού του βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την άσκοπη μετακίνηση (καθώς δεν μπόρεσε να την δικαιολογήσει), αλλά και για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφέθηκε ελεύθερος.

Το γεγονός οτι παρά τα 4 κόκκινα φανάρια που πέρασε, την γλίτωσε με χρηματικά πρόστιμα συζητήθηκε το πρωί του Σάββατου στο Mega, με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα να αναφέρει: «Λίγο παλαιότερα, αυτό ήταν το άρθρο 45 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τις καταδιώξεις που έχουν πολύ επικίνδυνες διαστάσεις, διώκονταν διαφορετικά, πήγαινες στον εισαγγελέα, πήγαινες με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ξαφνικά αυτό το αφαίρεσαν από τον ΚΟΚ και όταν καταδιώκεις ένα όχημα, ότι και αν έχει κάνει, δεν έχεις το δικαίωμα, μόνο να του κόψεις κλήση».

Μάλιστα, λίγο αργότερα είπε και το εξής: «Όταν περνάς κόκκινο είναι σαν βγάζεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς έναν άνθρωπο στο κεφάλι».