Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε πριν λίγη ώρα ο δήμος Διονύσου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου στην περιοχή.

Η εν λόγω κήρυξη έγινε με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα μήνα, δηλαδή έως και τις 15 Μαρτίου 2021.

Δύσκολη νύχτα όμως αναμένεται να έχουν και οι κάτοικοι πέντε ακόμα περιοχών.

Στην σύσκεψη που έγινε στην Πολιτική Προστασία εντοπίστηκε πως Δροσιά, Σταμάτα, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Ροδόπολη και Άνοιξη έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας και δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.