Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη έχει ενταχθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην ομάδα επικοινωνίας της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το απαιτητικό σχέδιο της κυβέρνησης, προκειμένου να πεισθούν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της πανδημίας του κορονοϊού προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό η χώρα σε μια μορφή κανονικότητας.

Θυμίζουμε ότι η κ. Χούκλη έχει αναλάβει από τον Ιούλιο του 2019 χρέη ειδικής συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου.

Παράλληλα στην ομάδα επικοινωνίας της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σημαίνοντα ρόλο έχουν ο υπεύθυνος Ψηφιακών Μέσων του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Έρικ Παρκς καθώς επίσης και ο επίσης δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Θάνος Τριανταφύλλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.