Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής, οι φανατικοί, και όχι μόνο, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη σημαντική αυτή βραδιά.

Αυτό που σας προτείνουμε να κάνετε είναι να μαζευτείτε με την παρέα σας και να επιλέξετε το ψητοπωλείο Kardasis (στα Βριλήσσια ή την Κηφισιά) για να παρακολουθήσετε την πολλά υποσχόμενη τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Με πολύχρονη πείρα στο χώρο, οι συνταγές των γευστικών προτάσεών του προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη και παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Ο χασάπης χρησιμοποιεί συνταγές τριών γενεών, διατηρώντας και συνεχίζοντας με σεβασμό την παράδοση και την επιτυχία της, μεταδίδοντας στους νεότερους εκπληκτικές γεύσεις.

Στο ψητοπωλείο Kardasis, όλα παράγονται στην κουζίνα του με φρέσκα υλικά σε καθημερινή βάση, διακρίνοντας έτσι τα πιάτα του για τη φρεσκάδα και τη σπιτική νοστιμιά τους. Από τα κρεατικά και τα ορεκτικά (ζεστά και κρύα), μέχρι τις πατάτες και τις αλοιφές (σάλτσες και σος) όλα είναι χειροποίητα, για να νιώθετε ότι δοκιμάζετε γεύσεις της… γιαγιάς!

Από τον κατάλογο ξεχωρίζουν τα σουβλάκια κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι) και η μερίδα κοτόπουλο μαριναρισμένα με «μυστικά» υλικά που του αποδίδουν μια μοναδικά νόστιμη γεύση, το κεμπάπ, το οποίο παρασκευάζεται με συνταγή δική τους χωρίς πολλά μπαχαρικά (όπως συνηθίζεται το πολίτικο), καθώς και το σημείο αναφοράς του που δεν είναι άλλο από τα γνωστά σουτζουκάκια Θεσσαλονίκης και τον περίφημο μακεδονίτικο γύρο.

Tip: Στο κατάστημα των Βριλησσίων υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος, ο οποίος διατίθεται και για την διοργάνωση παιδικών πάρτυ.

Info

Βριλήσσια: Λεωφόρος Πεντέλης 41, τηλ. +30 210 8100080
Κηφισιά: Σολωμού 4, τηλ. +30 210 8012120

Καθημερινά: 11.00-01.00 (και υπηρεσία delivery τις ίδιες ώρες)

Τιμές: Από 2,20 ευρώ (τυλιχτό), από 8,50 ευρώ (μερίδα)