Ζεστό και γενικά αίθριο καιρό αναμένουμε την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρα με εξαίρεση την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές με βελτίωση από το βράδυ.

Τοπικές πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται επίσης να σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 10 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 13 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 15 έως 27 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως βόρειοι – βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τμήματα 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.