Το ξύρισμα για τον άντρα είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί ένα είδος καθημερινής τελετουργίας, από τις λίγες περιποιήσεις ομορφιάς που ακολουθούν πιστά σχεδόν όλοι οι άντρες, ενώ σίγουρα κάποιοι μπορεί να το βλέπουν ως αγγαρεία. Είτε πρέπει να ξυριστείς για να είσαι καθαρός και ευπαρουσίαστος για τη δουλειά σου, είτε γιατί σαν και εμένα έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα και τα γένια σου δημιουργούν προβλήματα στο δέρμα, το θέμα είναι ότι αποτελεί μία αναγκαία ρουτίνα.

Το ξύρισμα πέρα από το ότι θέλει το χρόνο του αν δεν γίνει σωστά, με προσοχή και με καλό εξοπλισμό μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σου, ειδικά αν είναι ήδη ευαίσθητη. Η γενιά των πατεράδων και των παππούδων μας είχε βρει τη λύση στον μπαρμπέρη της γειτονιάς. Σίγουρα όλοι έχουμε δει φωτογραφίες ή σκηνές σε ταινίες που ο μπαρμπέρης ετοιμάζει τον πελάτη και τυλίγει το πρόσωπο του με μια ζεστή πετσέτα για να χαλαρώσει η επιδερμίδα και να μαλακώσουν οι τρίχες, ώστε το ξύρισμα να γίνει πιο εύκολα και να μετατραπεί σε μία αναζωογονητική εμπειρία.

Στις μέρες μας η εμπειρία του μπαρμπέρη θεωρείται ξεπερασμένη, εξάλλου πέρα από χρονοβόρα και μη οικονομική έχει αντικατασταθεί από διάφορα προϊόντα με τα οποία μπορεί ο καθένας να βιώσει παρόμοια εμπειρία και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα από το σπίτι του. Ένα νέο προϊόν στην συγκεκριμένη κατηγορία έρχεται να λανσάρει και η Gillette με το Heated Razor, την πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή, που με το πάτημα ενός κουμπιού χαρίζει την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει προϊόντα της Gillette γι’ αυτό και η υπογραφή της σε κάθε προϊόν αποτελεί εγγύηση της ποιότητας του για τον καταναλωτή. Αυτή τη φορά όμως η εταιρεία ξεπέρασε τον εαυτό της αφού με το Heated Razor καταφέρνει να δημιουργήσει ένα προϊόν που θα αλλάξει την εμπειρία του ξυρίσματος, όπως την ξέραμε ως τώρα, σε μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία, που μπορεί κάθε άνδρας να έχει καθημερινά στην άνεση του μπάνιου του.

Ιδανικό για όλους αλλά ιδιαίτερα απαραίτητο για όσους έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα, το νέο Heated Razor της Gillette Labs θα βοηθήσει στη μείωση των ερεθισμών και θα κάνει την εμπειρία του ξυρίσματος ακόμη πιο άνετη.

Με το πάτημα ενός κουμπιού νιώθεις κατευθείαν μία υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς στο ξύρισμα. Αυτό γίνεται χάρη στη θερμαινόμενη μπάρα από ανοξείδωτο ατσάλι που κατανέμει τη θερμότητα άμεσα και ομοιόμορφα και μαλακώνει την επιδερμίδα. Η θερμοκρασία είναι ρυθμιζόμενη και αλλάζει μεταξύ δύο επιπέδων θερμότητας (43°C και 50°C), με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει πέντε λεπίδες για βαθύ ξύρισμα ενώ η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και για 6 χρήσεις. Το Heated Razor είναι αδιάβροχο, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μέσα στο ντους

Η καινοτόμος ξυριστική μηχανή της Gillette Labs έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως αλλά και τη δική μας. Μάλιστα έχει αποσπάσει και το το βραβείο Engadgets Peoples Choice” στα Consumer Electronics Show 2019.

Δοκιμάστε το νέο νέο Heated Razor της Gillette Labs και μετατρέψτε το ξύρισμα από αγγαρεία σε μία μοναδική εμπειρία.