«Ο ιδιοκτήτης δεν δεχόταν τίποτα, δεν ήθελε παρατάσεις, τα ήθελε επιτόπου. Έχει εξαφανιστεί κιόλας» δηλώνει ο εγγονός της 90χρονης γυναίκας που βρέθηκαν στον δρόμο επειδή χρώσταγαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού 1.200 ευρώ.

«Το θέμα είναι ότι ήρθαν 5 παρά 20 το απόγευμα και μας είπαν να τα μαζέψουμε και να φύγουμε. Αλλά εγώ τους εξηγούσα ότι δεν είχαμε πού να πάμε. Δεν τους ενδιέφερε τίποτα», είπε ο νεαρός στον ΘΕΜΑ 104,6. «Ένα χαρτί μας φέρανε την τελευταία ημέρα», συνέχισε, για να τονίσει πως δεν υπήρχε κάποια ειδοποίηση.

Η γυναίκα ζούσε στο σπίτι και μεγάλωνε από 4 ετών τον εγγονό της και τα μόνα έσοδα που είχαν ήταν η σύνταξη της, ύψους 300 ευρώ και τα μεροκάματα που έκανε ο νεαρός σύμφωνα με το Mega.

Λόγω του κορονοϊού ο 25χρονος έχασε τη δουλειά του και δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο.

Σύμφωνα με την Ευγενία Θάνου, διευθύντρια Γιατρών του Κόσμου το ίδιο βράδυ τους φιλοξένησαν σε ένα από τα υπνωτήρια αστέγων. Ήδη, έχει βρεθεί μια γυναίκα που θέλει να αποπληρώσει όλο το χρέος ύψους περίπου 1200 ευρώ. Ενώ, ψάχνουν σπίτι για να μπορέσει να στεγαστεί η γυναίκα μαζί με τον εγγονό της, τα έξοδα θα καλύψουν οι Γιατροί του Κόσμου.