Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από τα νερά του Κορινθιακού Κόλπου το 5* Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερη απόδραση από το κλεινόν άστυ.

Με value for money φιλοσοφία και υπηρεσίες 5*, αποτελεί μια όαση αναψυχής και γαλήνης, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωτική εμπειρία διαμονής.

Χωρισμένο σε 12 κτήρια με 139 δωμάτια και 26 υπερπολυτελείς σουίτες (η royal και με ιδιωτική πισίνα), διακρίνεται για τις λιτές αρχιτεκτονικές γραμμές, την κομψότητα και την άνεση που παντρεύονται αρμονικά με το πράσινο στοιχείο της φύσης στα μονοπάτια και τους κήπους του.

Διαλέξτε τον τύπο δωματίου που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις και απολαύστε σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες, διασφαλίζοντας έτσι μια υψηλού επιπέδου διαμονή, που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.


Στο Sky Bar restaurant, σας περιμένει μια γαστριμαργική εμπειρία με δημιουργίες της διεθνούς και μεσογειακής κουζίνας, με a la carte μενού ή πιάτα από τη μεγάλη ποικιλία του μπουφέ, συνοδεία κάποιας από τις εκλεκτές ετικέτες της ενημερωμένης wine list.

Για πλήρη χαλάρωση επιλέξτε κάποια από τις πισίνες του resort -διαθέτει 2 εξωτερικές, μία εσωτερική, μία παιδική- και σε ένα άκρως ήρεμο περιβάλλον απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας, τα δροσερά cocktails από το pool bar ή κάποιο από τα ελαφριά πιάτα που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Η ολοκληρωμένη πρόταση αναγέννησης και αναζωογόνησης έρχεται, ωστόσο, από το πολυτελές κέντρο ευεξίας Alkyon Spa Center το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με υψηλά ποιοτικά πρότυπα έτσι ώστε να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας, χαλάρωσης και ομορφιάς στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα περιποιήσεων όπως υδροθεραπεία, μασάζ, ολιστικές θεραπείες ευεξίας κ.α.

Tip: Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη γύρω περιοχή επισκεπτόμενοι τους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, τις όμορφες παραλίες γιατί όχι και τα χωριά της ορεινής Κορινθίας.

Τιμή: Από 90 ευρώ/ δίκλινο

Info
Βραχάτι Κορινθίας
Τηλ. +30 27410 52010
[email protected]
www.alkyonhotel.gr


 Κατεβάστε τα νέα apps του GreekGuide.com και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό κερδίζοντας κάποιο από τα 5 πολυτελή ταξίδια!