«Να επιστρέψουν στα ναυπηγεία οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά»

Πρόσκληση Πολεμικού Ναυτικού για την ολοκλήρωση εργασιών σε τέσσερα υποβρύχια


ΕΛΛΑΔΑ
0:41
17/04/2014
«Να επιστρέψουν στα ναυπηγεία οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά»
1
loading

Ξεκινούν οι διαδικασίες προκειμένου να αρχίσουν και πάλι οι εργασίες στα τέσσερα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού και στη συνέχεια αυτά να ενταχθούν στη δύναμη του στόλου.

Σε πρώτη φάση το Πολεμικό Ναυτικό απηύθυνε πρόσκληση προς τους εργαζομένους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες και τον τρόπο ολοκλήρωσής τους, όσον αφορά τα εν λόγω υποβρύχια, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στα ναυπηγεία την Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Μαΐου 2014 στις 10:00 το πρωί.

Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά βρίσκονται από την επομένη ημέρα των σχετικών ανακοινώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου, στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που εξετάζουν την κατάσταση των υποβρυχίων ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Πολεμικό Ναυτικό θα συμβληθεί με τους εργαζομένους των ΕΝΑΕ για την ολοκλήρωση των εργασιών. Η σχέση του Πολεμικού Ναυτικού με τους εργαζόμενους ολοκληρώνεται και λύεται αυτοδικαίως με την ολοκλήρωση των εργασιών στα υποβρύχια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αντώνης Σαμαράς

    Α, έτσι ε; Δε λέτε 'Να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους' αλλά 'Να επιστρέψουν στις δουλειές τους'... Α ρε χύριζα που σας χρειάζεται...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει