Δημοσκόπηση Alpha: Συνθήκες εργασίας και οικονομικές αποδοχές ο «πονοκέφαλος» για τους πολίτες

Πώς αξιολογούν τα οικονομικά μέτρα που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση


ΕΛΛΑΔΑ
20:09
15/07/2020
Δημοσκόπηση Alpha: Συνθήκες εργασίας και οικονομικές αποδοχές ο «πονοκέφαλος» για τους πολίτες
2
loading

Έντονη είναι η ανησυχία των πολιτών για τα εργασιακά τους ζητήματα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Η πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τον σταθμό Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.003 νοικοκυριά το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 13 Ιουλίου.

Σε ερώτηση πώς αξιολογούν οι πολίτες τα οικονομικά μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού το 29% απάντησε πως τα αξιολογούν θετικά, το 26,1 μάλλον θετικά, το 27,7% αρνητικά και το 13,4 μάλλον αρνητικά.

Το 36,7% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ πιθανό να δει τις αποδοχές του να μειώνονται λόγω κορονοϊού, το 28% αρκετά πιθανό, το 17,2% όχι και τόσο και το 17,1 καθόλου πιθανό.

Αγωνία φαίνεται πως έχουν και για τις συνθήκες εργασίας όμως καθώς σε ποσοστό 27,4% θεωρούν πολύ πιθανό να επιδεινωθούν οι συνθήκες εργασίας λόγω του κορονοϊού.

Θετικά είναι τα δείγματα σχετικά με τα «λουκέτα» όμως καθώς σε ποσοστό 63,7% οι πολίτες δεν ανησυχούν ότι οι εταιρείες που εργάζονται θα κλείσουν λόγω του κορονοϊού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar @ 200 εκ ε χαρισε

    Εκτός από το ψέμα που λες τρολ της συμφοράς πρέπει να σε ενημερώσω πως εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον ο Άλφα ανήκει στο Βαρδινογιάννη! Ξέρεις το γνωστό πάμπλουτο μεγαλοεπιχειρηματία - ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Στάρ.

  2. avatar 200 εκ ε χαρισε

    οσυριζα στο κοντομηνα......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει