Συνεχίζεται η δράση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για όσους επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία.

«Οφείλουμε να δείξουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη στα αδέρφια μας που έχουν πληγεί από τον φονικό σεισμό. Από την Παρασκευή έχουν συγκεντρωθεί τρεις τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας» δήλωσε ο Τομεάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρης Ασλανίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα θα συγκεντρωθεί στη Θεσσαλονίκη όλος ο όγκος της ανθρωπιστικής βοήθειας από τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, τα δέματα αγάπης θα μεταφερθούν με φορτηγά στο Δυρράχιο και το Θουμάνι της Αλβανίας. Της αποστολής θα προΐσταται ο κ. Δημήτρης Ασλανίδης, ως συντονιστής της δράσης.

Δείτε το απόσπασμα με το ρεπορτάζ για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά: