Τώρα τα καλά νέα ταξιδεύουν πιο γρήγορα, πιο ευχάριστα και πιο αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η νέα εποχή στη διαφήμιση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχει τη φροντίδα και την τεχνογνωσία της INTERBUS.

Πρόσφατα προχώρησε σε μία εντελώς  πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια, τοποθετώντας ψηφιακές μετόπες στους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, σε συνεργασία με την UMWW (Universal Media) για το προϊόν SCHOLL.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  από τις 19/11/19, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν διαφημιστικά βίντεο, κατά την παραμονή τους μέσα στους συρμούς του ΜΕΤΡΟ ταυτόχρονα με την εσωτερική και εξωτερική, διαφημιστική προβολή του εκάστοτε προϊόντος ή υπηρεσίας, στις επιφάνειες του συρμού.

Η Interbus, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας νέες στρατηγικές για την προβολή διαφημιζομένων και την επικοινωνία των μηνυμάτων τους μέσα από σύγχρονα δίκτυα digital signage, υιοθετεί νέες τεχνολογίες, καινοτομία και έξυπνες δράσεις για την ενίσχυση των ψηφιακών μέσων διαφημιστικής προβολής, δημιουργώντας την υποδομή για ψηφιακά γεγονότα και βελτίωση της εμπειρίας για τους επιβάτες.

Αυτός ο νέος τρόπος διαφημιστικής προβολής, προκαλεί καθημερινά, το ενδιαφέρον των χιλιάδων επιβατών του ΜΕΤΡΟ.

Αντιμετωπίζεται, από το επιβατικό κοινό, με ενθουσιασμό και το οποίο εντυπωσιάζεται από την γρήγορη, άμεση και εκλεπτυσμένη, ψηφιακή μορφή του διαφημιστικού μηνύματος, την οποία σχηματικά του έδωσε με μεγάλη απήχηση, η INTERBUS.

Με άλλα λόγια, η στοχευμένη προβολή των προωθητικών βίντεο, στις ψηφιακές μετόπες, στους συρμούς, έκανε τη διάρκεια του ταξιδιού με το ΜΕΤΡΟ, πολύ πιο ευχάριστη, έδωσε ροή πληροφορίας, στο κοινό και έκανε τους επιβάτες, συμμέτοχους σε δράσεις της νέας εποχής της ψηφιακής διαφήμισης.

Η Interbus ιδρύθηκε το 2007 και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και επένδυσε στον τομέα της διαφήμισης σε κινούμενα μέσα.

Είναι η μοναδική που παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς: Αστικά λεωφορεία Αθηνών – Θεσσαλονίκης, Τρόλεϊ, Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ, όπως επίσης, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι Αεροδρομίων, στην Αθήνα και στην Περιφέρεια.