Είσαι νέος πτυχιούχος, γνωρίζεις μια ξένη γλώσσα, έχεις μικρή προϋπηρεσία ή ακόμα και καθόλου και αναζητάς την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στην αγορά εργασίας; Και όχι οποιαδήποτε; Αλλά εκείνη του CEO της Τράπεζας Πειραιώς, του CEO της AVIS ή του Διευθυντή Πωλήσεων της Microsoft;

Όπως προκύπτει και από τα παραπάνω links με τα videos των ανθρώπων που  κατέχουν τις θέσεις αυτές, μια υψηλόβαθμη θέση δεν αποτελεί απαγορευμένο όνειρο. Αντιθέτως, κάθε νέος μπορεί  να φτάσει μια μέρα εκεί, μέσα από σκληρή προσπάθεια και δουλειά.

Πριν απ’ όλα όμως, πρέπει να κάνει την αρχή σε μια θέση στην αγορά εργασίας. Και ένας ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό πράξη, είναι το Project Future.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς για νέους πτυχιούχους, που προσφέρει εκπαίδευση και εξειδίκευση σε διάφορους τομείς, αλλά και τη δυνατότητα σε όποιον συμμετάσχει να ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς θα γίνεις CEO της Τράπεζας Πειραιώς:

Αν θες κι εσύ να πάρεις μέρος και να διεκδικήσεις την ευκαιρία σου, βιάσου, γιατί οι συμμετοχές στο Project Future λήγουν στις 24 Οκτωβρίου! Κάνε κλικ εδώ και μάθε περισσότερα.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς θα γίνεις CEO της AVIS:

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς θα γίνεις Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft: