Για τον 1ο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Handball Premier, αύριο Σάββατο 21/9 στις 19.00, ανάμεσα στον νταμπλούχο Ελλάδος 2018-2019 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ και στον ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ., απευθύνουν από κοινού ανοιχτή πρόσκληση το ΙΕΚ ΑΛΦΑ -το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας που βγάζει Πρωταθλητές στον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση- και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ.

Ελεύθερη είσοδος λοιπόν, για όλους τους φιλάθλους -ανεξαρτήτως ομάδας- και για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Και ειδικότερα, για τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν φέτος τις σπουδές τους στην Προπονητική και την Αθλητική Δημοσιογραφία, προκειμένου να παρακολουθήσουν, εντελώς δωρεάν, τον αγώνα του Πρωταθλήματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ VS ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.», που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και να πάρουν έτσι μια καλή «γεύση» της ποιοτικής πρακτικής κατάρτισης που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Νο1 Sports School της χώρας!

 

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μεγάλος χορηγός της ομάδας Handball «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», εύχεται στους νταμπλούχους Ελλάδος 2018-2019 να κατακτήσουν -και φέτος- τους στόχους τους στην Ελλάδα & να έχουν μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Καλή σεζόν!