Μπακογιάννης και Μπαμπινιώτης συζήτησαν για το «Τοσίτσειο Σχολείο» που εκκενώθηκε

Αναζήτησαν τρόπους αξιοποίησης για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς


ΕΛΛΑΔΑ
16:59
19/09/2019
Μπακογιάννης και Μπαμπινιώτης συζήτησαν για το «Τοσίτσειο Σχολείο» που εκκενώθηκε
3
loading

Τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των Αθηναίων, το κτίριο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας στη συμβολή των οδών Αχαρνών, Σουρμελή και Μάγερ που εκκενώθηκε σήμερα, συζήτησαν το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας «Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων» καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτιρίου για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς ώστε να βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής. Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας θα έχουν πιο συστηματική συνεργασία με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ήδη ο Δήμος Αθηναίων αμέσως μετά την εκκένωση προχώρησε στον πλήρη καθαρισμό του εσωτερικού του κτιρίου, το σφράγισε και ξεκίνησε παρεμβάσεις αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου με ενίσχυση του φωτισμού της περιοχής για να είναι πιο ασφαλής και φιλική.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Λαβυρινθος

    Ο ψηλος φαινεται, πως \"το`χει\". Πιστευω οτι θαναι απο τους πιο πετυχημενους δημαρχους, που ειχε η πρωτευουσα, αν κι εχει εργο βουνο μπροστα του, ετσι οπως την καταντησαν την Αθηνα, κυβερνησεις και πρωην δημαρχοι.

  2. avatar Bilio

    Μπράβο Κ Δήμαρχε Η Αθήνα μας πόλη του πλούτου θα πάρει πάλι ζωή κ αυτό θα το χρωστούμε σε σας I wish you all the best & your family

  3. avatar ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…

    ...ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΣΙΠΡΟΚΑΤΑΝΤΙΑ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει