Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από το πρώην δημαρχείο Ιαλυσού – νυν γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

«Όταν ήρθαμε για παράδοση – παραλαβή, αντικρίσαμε αυτό το χάος. Είναι λυπηρό να έχει εγκαταλειφθεί το πρώην δημαρχείο και τα γραφεία των υπηρεσιών σε τέτοιο σημείο και να παρουσιάζει αυτή την εικόνα…» ανέφερε η νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στεφανία Στάγκα.

Για να γίνει το φωτορεπορτάζ της Δημοκρατικής χρειάστηκε να φορεθούν ειδικές μάσκες λόγω της αφόρητης δυσωδίας που αναδύεται στους συγκεκριμένους χώρους. Η πρόσβαση στο σημείο ήταν αδύνατη καθώς οι ακαθαρσίες στοιβάζονται σε όλα τα σημεία. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: βρωμιά, δυσωδία, ακαθαρσίες, ακαταστασία, εγκατάλειψη.

Ειδικά στον χώρο που ήταν κάποτε κουζίνα έχουν συσσωρευτεί πτώματα πουλιών και ακαθαρσίες που για να απομακρυνθούν χρειάζεται ειδικό συνεργείο και απολύμανση.

Το νέο τοπικό συμβούλιο Ιαλυσού, αποτελείται από τους: Στεφανία Στάγκα (Πρόεδρος), Παράσχο Κουλούμπρη, Αντώνιο Στεργάκη, Αντώνιο Ταβερνάρη, Αιμιλία Καλόψυχου, Σταματία Καρύδη, Αλέξανδρο Μαυρή, Εμμανουήλ Σαχίνη, Παρασκευή Μαλαματή, Μαρία Γιακουμή και Ειρήνη Λυκοπάντη.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα για να θέσει τις νέες προτεραιότητες για την θητεία του.