Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποιεί σε αποκλειστική συνεργασία με το Universal Training το μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

Το Πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην επιστημονική κατάρτιση σε θέματα εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης. Συγκεκριμένα, έμφαση δίνεται στην κατανόηση σύγχρονων θεωριών για την οργανωτική συμπεριφορά και την εκπαιδευτική ηγεσία.

Διδάσκουν μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές της ημεδαπής και αλλοδαπής.

Διάρκεια Προγράμματος: ετήσιας διάρκειας και 420 ώρες διδασκαλίας.

Μεθοδολογία υλοποίησης: Μικτός τρόπος διδασκαλίας (2 προαιρετικές δια ζώσης συναντήσεις, 7 Τηλεδιάσκεψεις και 19 ασύγχρονες διδασκαλίες).

Απευθύνεται: Σε όσους πληρούν τα προσόντα διορισμού στην δημόσια ή ιδιωτική εκπαίδευση (σε όλες τις βαθμίδες) καθώς και σε τομείς του ευρύτερου δημόσιου ή και ιδιωτικού τομέα που επιθυμούν την επιμόρφωσή τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο του 2020.

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 420 ωρών, από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα είναι έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα ανακοινώνονται στις ιστοσελίδες www.universaltraining.edu.gr και www.ekpaideusi.org .

Για οποιαδήποτε πληροφορία  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή/και στο τηλέφωνο 210-3801133.

Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/η είναι 650 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται σε τρείς (3) δόσεις, με δυνατότητα έκπτωσης σε ειδικές κατηγορίες.