Τρία πλατιά χαμόγελα λάμπουν πλέον στα πρόσωπα της Μαρίας, του Χρυσόστομου και της Κωνσταντίνας, από το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς οι ευχές τους έγιναν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «MAD for a Cause».

Η επτάχρονη Κωνσταντίνα απέκτησε το ροζ-φούξια δωμάτιο των ονείρων της, στο οποίο συγκατοικεί με μαγικούς μονόκερους. Η καθημερινότητά της έχει πλέον χρώμα και νιώθει πιο δυνατή για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Σε καινούργιο δωμάτιο μένει και ο Χρυσόστομος. Το δεκάχρονο παιδί ξέσπασε σε επιφωνήματα χαράς όταν είδε για πρώτη φορά τα χαρούμενα χρώματα που πλημμυρίζουν το χώρο, το διώροφο κρεβάτι, τη στριφογυριστή καρέκλα και τα δώρα για τον ίδιο και την ξαδέλφη του. Όσο για τα ποδοσφαιρικά αξεσουάρ, πήραν αμέσως θέση στην αυλή.

Η εννιάχρονη Μαρία γνώρισε από κοντά την πριγκίπισσα Άριελ, σε ένα πάρτι έκπληξη, με μουσική και πολλά δώρα. Το αμαξίδιο και η μηχανική υποστήριξη που χρησιμοποιεί, δεν εμπόδισαν τη Μαρία να ντυθεί πριγκίπισσα και να ζήσει το όνειρό της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της.

Η δράση«MAD for a Cause», η οποία υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη μια παιδική ευχή έως τις 8 Αυγούστου.

Στην πρωτοβουλία μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ». Αρκεί να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή, στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet της, και να συμμετάσχουμε στις δοκιμασίες. Παράλληλα, διεκδικούμε τον χρυσό δίσκο με τίτλο «Mambo!» της Έλενας Παπαρίζου, το τζιν τζάκετ των Marcus & Martinus και το midi keyboard των Alcatrash, τα οποία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες προσφέρουν σε αυτό τον καλό σκοπό.

«MAD for a Cause» μέσα από πολύ απλά βήματα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση «MAD for a Cause» περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Η Κωνσταντίνα με τα αδέλφια της στο νέο της δωμάτιο
Το νέο δωμάτιο της Κωνσταντίνας
Ο Χρυσόστομος στο νέο του δωμάτιο
Το νέο δωμάτιο του Χρυσόστομου
Η Μαρία με την πριγκίπισσα Άριελ
Το πάρτι έκπληξη της Μαρίας