Χιλιάδες Χανιώτες βρέθηκαν από το πρωί στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων για να γιορτάσουν τα Κούλουμα. Το «μενού» ήταν πλούσιο καθώς περιελάμβανε, μουσικά, χορευτικά, αθλητικά δρώμενα και σαρακοστιανούς μεζέδες. Στο πάρκο στήθηκαν πολλές υπαίθριες ψησταριές, ενώ, οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν και μικροί και μεγάλοι πέταξαν τον παραδοσιακό χαρταετό.

Ο δήμαρχος, Μανώλης Σκουλάκης, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα Κούλουμα, που πραγματοποιήθηκαν, ανακοίνωσε την πρόθεση του δήμου Χανίων να προχωρήσει στη διενέργεια ενός πανελλήνιου διαγωνισμού ιδεών, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη, ήπιας μορφής, στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουλάκης, στο πλαίσιο του γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Νέας Κυδωνίας, θα αναζητηθούν ιδέες και προτάσεις για την αξιοποίηση της περιοχής των Αγίων Αποστόλων, που θα παραμείνει ανοικτός δημόσιος χώρος για όλους τους πολίτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.