Αλλάζει ο καιρός από αύριο και στην Αττική όπου αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη δυτική Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τη νύχτα τοπικές βροχές . Η θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.