Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας, από το κοιμητήριο της Ηλιούπολης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του. Η θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, καθώς αποχαιρετούσαν τον αγαπητό στον καλλιτεχνικό κόσμο ηθοποιό. Και όλοι έχουν να θυμούνται τα καλύτερα για εκείνον.

Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά κι έγιναν φίλοι μέσα από τη συνεργασία τους στο θέατρο, στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Ο γνωστός ηθοποιός φανερά συγκινημένος, μίλησε για εκείνον στην κάμερα.

«Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. Ευτυχώς με τον Κώστα έχουμε να θυμόμαστε πάρα πολλές στιγμές και όλες με γέλιο. Έχει αφήσει μία σπουδαία κληρονομιά. Είχε μία απίστευτη ενέργεια. Δεν την έχω ξαναδεί σε άνθρωπο. Είχα να τον δω έναν χρόνο, επικοινωνούσαμε. Ήξερα εξ’ αρχής τι συνέβαινε με την υγεία του. Ήλπιζα να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλά δυστυχώς είναι από τις ασθένειες που δε μπορείς να παλέψεις και πολλά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκινημένος για την απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη και ο Μιχάλης Ρέππας, με τον οποίο ανήκουν στην ίδια γενιά, όπως τόνισε ο ίδιος στην κάμερα.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, πολύ χαρούμενο παιδί. Ανήκουμε στην  ίδια γενιά, γι’ αυτό και είναι πιο σοκαριστικό για εμένα και νομίζω ότι τον περνάω και 4 με 5 χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεναριογράφος.