Το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες μας εποχές. Ο καιρός ανοίγει και μαζί του και η διάθεσή μας.

Οι μέρες μεγαλώνουν και οι μπαλκονόπορτες μας ανοίγουν και υποδέχονται το καλοκαιρινό αεράκι, που μας επιβάλλει να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσουμε ήσυχα βράδια στη βεράντα με παρέα και ατελείωτες συζητήσεις.

Ακόμη, να οργανώσουμε κυριακάτικα τραπέζια με ψησίματα στον κήπο, ή δροσιστικά απογεύματα με cocktails και μουσική και να έρθουμε κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Γύρω από ένα τραπέζι σε έναν κήπο ή μια βεράντα έχουν ειπωθεί οι μεγαλύτερες αλήθειες, έχουν γίνει σχέδια, όνειρα και εξομολογήσεις και -γιατί οχι-, έχουν γίνει φιλοσοφικές συζητήσεις για τη ζωή.

Το σπίτι μας είναι το βασίλειο μας και το μπαλκόνι μας ή αυλή μας πρέπει να χαρακτηρίζονται από την ίδια cozy ατμόσφαιρα και άνεση, ώστε να γίνουν οι μικρές αυτές αλλά τόσο πολύτιμες στιγμές της ζωής μας, ακόμη πιο όμορφες.

Πριν ξεκινήσετε να σημειώνετε τα απαραίτητα έπιπλα και διακοσμητικά που θα χρειαστείτε για να μεταμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο σε έναν μικρό καλοκαιρινό παράδεισο, βάλτε πρώτο-πρώτο στη λίστα σας το ΔΙΑΦΑΝΟ Stores.

Τραπεζαρίες, πολυθρόνες, αιώρες, μαξιλάρια, κιόσκια και ομπρέλες είναι αυτά που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να χαρείτε το καλοκαίρι στην πόλη ή το εξοχικό με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Στα καταστήματα αλλά και στο e-shop του «ΔΙΑΦΑΝΟ» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για να επιλέξετε το στιλ που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες αγαπημένες επιλογές από τις υπέροχες προτάσεις του για το 2019.

Σετ τραπεζαρίας κήπου DANNY

Διαχρονικό σχέδιο, άνετο αναδιπλούμενο κάθισμα, είναι φτιαγμένο από ανθεκτικά υλικά και, χάρη στα γήινα χρώματά του, θα γίνει ένα με τον κήπο σας.

Πολυθρόνα σαλονιού κήπου ACAPULCO

Συνδυάζοντας το απαράμιλλο στυλ με την ποιότητα και την άνεση, οι πολυθρονες ACAPULCO είναι μια προσθήκη που θα απογειώσει τον κήπο ή τη βεράντα σας.

Θα τη βρείτε σε 4 φανταστικά χρώματα.

Σετ καθιστικού BOTTLE

Η άνεση δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή! Προσαρμόστε το σετ καθιστικού BOTTLE στις δικές σας ανάγκες και γούστο.

Πολυθρόνα αιώρα JIOLANDA

Βυθιστείτε στην απόλαυση της πολυθρόνας JIOLANDA, ρεμβάζοντας και απολαμβάνοντας το καλοκαίρι που έρχεται.

Θα τη βρείτε σε 2 χρώματα, με καλάθι από πλέξη wicker και αδιαβροχοποιημένα μαξιλάρια.

 Σετ καθιστικού γωνιακό OUTOPIA

Μια γοητευτική πρόταση που συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια σε τιμή που δε συγκρίνεται! Φτιαγμένο για υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Καρέκλες σκηνοθέτη

Η κλασική, διαχρονική και πάντα άνετη καρέκλα σκηνοθέτη πάνω στην οποία όλοι έχουμε κάτσει κάποια στιγμή, έχει φυσικά τη θέση της στη συλλογή του «ΔΙΑΦΑΝΟ».

Η καλύτερη στιγμή να ετοιμάσετε τον εξωτερικό σας χώρο είναι τώρα.

Αν θέλετε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και ευφάνταστες προτάσεις για όλα τα πορτοφόλια, επισκεφθείτε τα καταστήματα «ΔΙΑΦΑΝΟ» σε όλη την Ελλάδα, ή το ηλεκτρονικό κατάστημα diafanostores.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2144167899

Πληροφορίες

 diafano stores

 

 diafano_stores