Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο Ανδρέας Ροδίτης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του ευχαριστώντας τους φίλους, την οικογένειά του και το ιατρικό προσωπικό.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

«Όταν τα “ευχαριστώ” λαμβάνουν άλλες διαστάσεις. Υποκλίνομαι και ευχαριστώ το σύμπαν όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη κ την ομάδα του. Επίσης στον αναισθησιολόγο κ. Μπάκα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεόρατο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία κ Παναγιώτη σας ευχαριστώ.

Δεν ξεχνώ από τον ΕΔΟΕΑΠ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Καππο κ την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής. Τους φίλους κ κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνόπουλο, τη Νάντια, τον Γιώργο Μαστροδήμο κ τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφέρη. Την Νταίζη Λεμπέση. Άσπα κ Πέτρο σας φιλώ. Την Κόνι για τους υπέροχους κρίνους της και την παρέα» έγραψε ο Ανδρέας Ροδίτης.

«Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους κ συναδέλφους απ’ την ΕΡΤ. Φίλε Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω κ προσπαθώ. Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική κ αξία για μένα. Κουράγιο σ’ όλους όσους η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο», πρόσθεσε ο Ανδρέας Ροδίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε τις ημέρες του Πάσχα στο νοσοκομείο, εξαιτίας κάποιου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.