Η αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, καινοτομεί για ακόμα μια φορά και εισάγει ένα νέο χαρμάνι καφέ προσφέροντας ακόμα μια επιλογή απόλαυσης σε όλους τους λάτρεις του cappuccino και espresso!

Μαζί με το φημισμένο χαρμάνι «100% Superior Arabica», από επιλεγμένους αρωματικούς κόκκους περιορισμένης παραγωγής, το οποίο απολαμβάνατε αποκλειστικά στα everest μέχρι σήμερα, θα βρείτε το νέο χαρμάνι «Fine Brazilian Blend», έναν εκλεκτό συνδυασμό Arabica και Robusta από κόκκους που καλλιεργούνται στα υψίπεδα της Βραζιλίας, για ένα δυνατό γευστικό αποτέλεσμα cappuccino ή espresso σε απίστευτη τιμή!

Ελάτε στα everest, επιλέξτε το νέο χαρμάνι «Fine Brazilian Blend» και απολαύστε espresso ή cappuccino μόνο με 1 ευρώ, ενώ αν είστε λάτρης του κρύου καφέ, μπορείτε να επιλέξετε freddo cappuccino ή espresso μόνο με 1,30 ευρώ!

Το νέο χαρμάνι παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και αποτελείται από ένα μείγμα κόκκων καφέ από τις ποικιλίες Arabica (70%) και Robusta (30%). Η ποικιλία Robusta είναι γνωστή για την έντονη γεύση και το πλούσιο σώμα της, με άρωμα από νότες φρούτων και διαρκή επίγευση bitter σοκολάτας και καρυδιού.

Απολαύστε τον «δικό σας αγαπημένο καφέ», επιλέγοντας το χαρμάνι που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις γιατί τώρα ο καλύτερος καφές στα everest είναι… 2!